Στα πλαίσια των εργασιών της STAND LINE είναι η ανάπτυξη του δικού σας καταστήματος
από τους καλύτερους merchandisers της ελληνικής αγοράς.
Οι μελέτες γίνονται σύμφωνα με το χώρο σας από το έμπειρο προσωπικό μας.
Στα πλαίσια των εργασιών της STAND LINE είναι η ανάπτυξη του δικού σας καταστήματος από τους καλύτερους merchandisers της ελληνικής αγοράς

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


ΑΝΑΠΤΥΞΗ

STANDLINE LOGO.jpgΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ MERCHANDISING ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ…!

 

      Η ανάπτυξη της ελληνικής παραδοσιακής αγοράς του χρωματοπωλείου και του τεχνικού πολυκαταστήματος έχει καταστεί πλέον αναγκαία για την βιωσιμότητα του κλάδου. Ο κάθε επιχειρηματίας για να αυξήσει τις χαμηλές πωλήσεις του σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, με τον σκληρό και δύσκολο ανταγωνισμό των πολυκαταστημάτων, πρέπει να προβεί σε ενέργειες και πρακτικές οι οποίες ξεφεύγουν από τον παραδοσιακό τρόπο λειτουργίας του καταστήματος καθώς και από τον λάθος τρόπο προώθησης και πώλησης των εμπορευμάτων.


Η κακή οικονομική κατάσταση των Ελλήνων, τους έχει καταστήσει δύσκολους και απαιτητικούς ως πελάτες, θέλοντας να δαπανήσουν τα χρήματα τους για τα ποιοτικότερα προϊόντα και υπηρεσίες. Οι επιχειρηματίες που βλέπουμε να επιβιώνουν από τον σκληρό ανταγωνισμό, είναι αυτοί που πλέον δρουν και συμμορφώνονται σύμφωνα με αυτές τις δύσκολες απαιτήσεις τις εποχής.


Ο ευρύτερος κλάδος του χρωματοπωλείου βλέπουμε να αναπτύσσεται μεμονωμένα από επιχειρηματίες, οι οποίοι έχοντας ένα μικρό παραδοσιακό κατάστημα συνήθως στις πόλεις της επαρχίας, είτε κάνουν μία ανακαίνιση στο κατάστημα τους, είτε επενδύουν σε μεγαλύτερα καταστήματα μερικές φορές εκτός πόλης αλλάζοντας τελείως τον τρόπο λειτουργίας τους με τις μεθόδους και τις πρακτικές του merchandising.


Merchandising είναι οι μέθοδοι, οι ενέργειες και οποιεσδήποτε πρακτικές συμβάλλουν στην πώληση προϊόντων σε ιδιώτη καταναλωτή. Σε ένα κατάστημα λιανικής έχει τεράστια σημασία η ποικιλία των προϊόντων που διατίθενται προς πώληση και η εμφάνιση των προϊόντων αυτών κατά τέτοιο τρόπο ώστε να διεγείρει το ενδιαφέρον των πελατών και να τους παρακινεί να κάνουν μια αγορά.


Το Merchandising είναι η "φροντίδα" που δίνουμε στο προϊόν στο σημείο πώλησης. Η έννοια περιλαμβάνει ενέργειες όπως θέση στο ράφι, καλή εμφάνιση του προϊόντος, προγραμματισμός χώρου, κάλυψη των ελλείψεων σε κωδικούς και γκάμες, σήμανση, ενίσχυση του ονόματος, διαφήμιση, έλεγχο ενεργειών ανταγωνισμού, εκπαίδευση προσωπικού, επίλυση προβλημάτων κ.λ.π.


Οι περισσότεροι από εμάς σαν καταναλωτές, έχουμε πέσει “θύματα” των αποτελεσμάτων του merchandising στα μεγάλα supermarkets, όταν με μία επίσκεψη για αγορά ενός και μόνο προϊόντος, φεύγουμε με ένα καλάθι γεμάτο προϊόντα τα όποια ανακαλύπτουμε πως δεν είναι άμεσης προτεραιότητας.
Με το merchandising πετυχαίνουμε:

  • Αύξηση των πωλήσεων.

Θέση των προϊόντων στο κατάστημα,
Θέση των προϊόντων στο ράφι,
Ειδικές καινοτόμες βάσεις για την καλύτερη προβολή των προϊόντων,
Συσκευασία,
Σήμανση και μηνύματα εντός του καταστήματος που αυξάνουν την ζήτηση των προϊόντων,
Δίνοντας αξία σε “ξεχασμένα” στο ράφι εμπορεύματα.

  • Αύξηση του πελατολογίου.

Διεύρυνση της γκάμας,
Έκδοση διαφημιστικού φυλλαδίου,

  • Μείωση του λειτουργικού κόστους της εταιρίας.

Σωστή τιμολογιακή πολιτική
Έλεγχος των αποθεμάτων
Αποσυμφόρηση του προσωπικού αφού πλέον ο πελάτης βρίσκει μόνος του το προϊόν μέσα στο κατάστημα
και οι τιμές αναγράφονται στα καρτελάκια του γάντζου, ή στις κορνίζες τιμών του ραφιού.

 

     Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της STAND LINE, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο merchandising
των μεγαλύτερων αλυσίδων της Ευρώπης, μπορεί να δώσει τις πιο έμπιστες λύσεις για το δικό σας κατάστημα με το χαμηλότερο κόστος, χωρίς δέσμευση αγοράς των προϊόντων της εταιρίας.

     Η STAND LINE έχει αναδυθεί η πλέον πιο αναγνωρισμένη εταιρία στον τομέα του εξοπλισμού και του merchandising
με καλύτερους εγγυητές αποτελέσματος, τους ευχαριστημένους πελάτες της που πρωτοπορούν στον κλάδο
του χρωματοπωλείου και του τεχνικού πολυκαταστήματος.